Louis Vuittonin luksusvisiiri suojaa kasvoja – hinta yli 800 euroa

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Markkinoilta löytyy koronaviruksen leviämisen ehkäisyyn tarkoitettuja kasvomaskeja lähes jokaiseen makuun ja tyyliin. Nyt luksusbrändi Louis Vuitton on pitänyt huolen siitä, että myös kalliin maun omistaville löytyy ikioma kasvosuoja.

Louis Vuittonin kasvosuojaa kuvaillaan yhtiön tiedotteessa samaan aikaan tyylikkääksi ja suojaavaksi. Se on koristeltu kultaisin niitein ja yhtiön logoilla. Maski suojaa myös auringonvalolta, sillä sen visiiriosa tummenee automaattisesti auringossa.

Kasvomaski on osa Louis Vuittonin vuoden 2021 Cruise-mallistoa. 30. lokakuuta myyntiin ilmestyvän kasvomaskin virallista hintaa ei ole toistaiseksi paljastettu. Vanity Fair -lehden mukaan sen uskotaan kuitenkin olevan jopa 961 dollaria, eli noin 810 euroa.