Taapero väsyi shoppailuun – taisteli unta vastaan ostoskärryssä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hauskojen kotivideoiden ansiosta verkossa on paljon esimerkkejä hellyttävistä tilanteista, joissa taaperot ovat nukahtaneet hullunkurisiin paikkoihin ja asentoihin. Moni nukahtaa kesken aterioimisen, ja tällä kerralla eräs pikkuinen ei meinannut pysyä hereillä kaupassa.

Täti oli päättänyt ottaa pienen sisarentyttönsä mukaan ostosreissulle, koska pikkuinen oli niin kovasti halunnut lähteä tädin mukaan. Kaupassa taaperoa oli kuitenkin alkanut väsyttämään kovasti. Suloisella YouTube-videolla nähdään miten pikkuinen yrittää kaikkensa taistellakseen unta vastaan.

Taapero yrittää välillä keskittää katseensa eri tuotteisiin, mutta väsy painaa kuitenkin väkisin lapsen silmät kiinni. Tyttö nuokkuu ja pilkkii ostoskärryissä istuessaan mikä on huvittanut tätiä niin paljon, että hän on päättänyt kuvata tilanteen videolle muistoksi.