Huippumalli Emily Ratajkowski esitteli biksukurvinsa – lähikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Emily Ratajkowski paljasti noin viikko sitten olevansa raskaana. 29-vuotias tähti peitteli aluksi raskauttaan, mutta nyt raskauden puolivälin saavutettuaan nainen on alkanut esittelemään pyöristynyttä raskausvatsaansa sosiaalisessa mediassa.

Nyt Emily Ratajkowski esittelee upeasti pyöristynyttä mallivartaloaan sosiaalisessa mediassa lähikuvissa, joissa vauvamasu luonnollisesti myös näkyy. Luonnollisesti kyseinen biksuvalinta on peräisin Emilyn omasta Inamorata-mallistosta.

Emily Ratajkowski julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa hän esittelee Inamoratan uusia tuotteita yllään. Tähti poseeraa vatsan paljastavissa asuissa ja bikineissä hyvin itsevarmasti ja näyttää nauttivan uusista muodoistaan ja pyöristyneestä vatsakummustaan.