Jessica Edström takapuoli sannassa Meksikossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa kansainvälistä suosiota saanut suomalainen mallikaunotar Jessica Edström kiinnittää huomiota upean vartalonsa avulla. Karanteeni ei hidastanut muodokkaan kaunottaren päivityksiä, vaikka hän vietti kesänsä Suomessa Merenkurkun rantamaisemissa. Viime viikkoina Jessica on esitellyt kuvissaan myös eksoottisempia maisemia.

Edströmillä on nyt julkaisemissaan kuvissa yllään hyvin niukat biksut, joiden kanssa huomion varastaa hänen hiekan peitossa olleet pakaransa. Poseeraus on ikuistettu Meksikon Cancunissa sijaitsevalla Akumal Beachilla.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 270.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Stay golden ✨

Henkilön Jessica PEZSI Edström (@pezsiii) jakama julkaisu