Prinsessa Dianan ja rakastajan salakuva kaikkien aikojen kallein paparazzikuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Paparazzikuvien suosio on hiipunut sosiaalisen median aikakaudella, mutta 1990-luvulla kuuluisuuksien kuvista saatettiin maksaa hurjia summia. Ertiyisesti kuvaajia kiinnosti noihin aikoihin vuonna 1997 traagisesti kuollut prinsessa Diana.

Nyt internetin valokuvapalvelu Shotkit on paljastanut Dianasta otetun valokuvan olevan kaikkien aikojen kallein paparazzikuva. Aikoinaan kohahduttaneessa otoksessa prinsessa ja hänen rakastajansa Dodi Fayed suutelivat jahdilla Ranskan Saint-Tropezissa. Kuva myytiin Inquistr-lehden mukaan hurjaan kuuden miljoonan dollarin hintaan.

Paparazzit koituivat lopulta Dianan kohtaloksi, sillä hän ja Dodi Fayed kuolivat Pariisissa auto-onnettomuudessa kuvaajien ajaessa hänen ajoneuvoaan takaa. Muita arvokkaimpien paparazzikuvien listalle päätyneitä otoksia ovat Coldplay-tähti Chris Martinin ja näyttelijä Gwyneth Paltrow’n Apple-vauvasta otettu kuva ja otos, jossa hermoromahduksesta kärsinyt Britney Spears hakkasi autoa sateenvarjolla.