Demi Moore täytti 58 vuotta – tyttäreltä näyttävä onnitteluviesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Demi Moore tunnetaan hänen monista suurista elokuvarooleistaan. Poikkeuksellisen upealta nainen näytti Charlien enkelit -elokuvassa, jossa Demi Moore esitti pahaksi muuttunutta enkeliä. Nyt Demi Moore täytti 58 vuotta, mitä on vaikea hänen ulkonäkönsä perusteella uskoa.

Demi Moorella on yhdessä Bruce Willisin kanssa kolme aikuista lasta, Rumer, Tallulah ja Scout. Rumer Willis muisti äitinsä syntymäpäivää omalla Instagram-kanavallaan julkaisemalla näyttävän kuvasarjan, jossa nähdään sekä Rumer että Demi vuosien varrella.

Kuvissa äiti poseeraa lastensa kanssa niin kotona, punaisella matolla kuin kesken elokuvan kuvaustenkin. Erityisen huomiota herättävä kuva on otettu kesken Striptease-elokuvan kuvausten. Kuvassa Rumer halaa äitiään, joka poseeraa näyttävissä pitsialusvaatteissa lapsensa kanssa.

https://www.instagram.com/p/CHdtExElVUt/