Kuollut mies löytyi kaivosta Pikku-Huopalahdessa – poliisi pyytää vihjeitä eilisaamulta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Helsingin Pikku-Huopalahdessa sijaitsevalta asuinalueelta on löydetty keski-ikäisen miehen ruumis. Vainaja löydettiin torstaina 12. marraskuuta aamupäivällä Taavetinkujan päässä olevan leikkipuiston vieressä sijaitsevasta katukaivosta.

– Poliisi sai ilmoituksen, jonka mukaan Pikku-Huopalahdessa sijaitsevassa katukaivossa oli tajuton tai liikkumaton henkilö. Kaivosta löytyi kuollut keski-ikäinen mies, jonka kuolemansyytä poliisi selvittää, tutkinnanjohtaja, rikostarkastaja Petri Rainiala Helsingin poliisilaitokselta tiedottaa.

Kaivon läheisyydessä on kevyenliikenteenväylä, joka halkoo Pikku-Huopalahden puistoa. Kaivo jää yllä olevassa kuvassa oikealla näkyvien puskien taakse. Poliisi pyytää mahdollisesti asiaan liittyviä vihjeitä ja havaintoja henkilöiltä, jotka liikkuivat alueella erityisesti torstaiaamuna 12. marraskuuta. Tiedot voi ilmoittaa osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi tai numeroon 0295 475 4464.

– Kaivo sijaitsee asuinalueella, jonka vieressä kulkee kohtuullisen vilkas aamuliikenteen reitti. Esimerkiksi työmatkapyöräilijät saattavat käyttää kyseistä kevyenliikenteenväylää.