Lili Reinhart vihaa lihomisen kommentointia: ”Minun ei tarvitse selitellä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä Lili Reinhart on näytellyt sivurooleissa muun muassa Hustlers – Korkojen kera ja Charlien enkelit -elokuvissa. Elokuussa elokuvateattereihin tuli myös Chemical Hearts -elokuva, jossa 24-vuotiaalla Reinhartilla on päärooli.

Lili Reinhart tuli aiemmin ulos kaapista ja kertoi avoimesti sosiaalisessa mediassa olevansa bi-seksuaalinen. Reinhart käyttää ääntään etenkin Twitterissä, jota hän pitää suorana väylänä fanien kanssa kommunikoimiseen. Nyt nainen on puhunut ulkonäköpaineista ja halusi kohdistaa viestinsä etenkin kaikille niille, jotka ovat lihoneet koronapandemian aikana.

Moni on kotona paljon aikaa viettäessään syönyt enemmän ja liikkunut vähemmän. Tunnesyöjät ovat voineet myös stressaavana aikana syödä tavallista enemmän herkkuja, mikä on aiheuttanut kilojen kertymisen. Lili Reinhart kertoi, että muun muassa hän on lihonut pandemian aikana, mutta hänen ei tarvitse selittää sitä kenellekään.

– Jos olet lihonut tämän pandempian aikana kuten minä ja miljoonat muut niin tiedä se, että sinun ei tarvitse selitellä ulkonäköäsi kenellekään. Jokainen joka painoasi kommentoi on itse hyvin epävarma yksilö, Reinhart kirjoittaa.