Malediivit tarjoaa matkusta niin paljon kuin haluat -paketteja – hinta 25 000 euroa

Matkailu · Tim Isokivi

Etelä-Aasian suosittuna turistikohteena tunnettu Malediivit on kehitellyt uusia keinoja houkutella matkailijoita saarivaltioon. Taannoin Meldiiveillä usein matkaaville luotiin kanta-asiakasohjelma. Nyt varakkaimmille tarjotaan mahdollisuutta viettää saarilla kiinteään hintaan niin paljon aikaa, kuin he vain haluavat.

Malediivien vain täysi-ikäisille tarkoitettu lomakohde Anantara Veli tarjoaa niin kutsuttuja matkusta niin paljon kuin haluat -paketteja. Sen ostajat voivat viettää vuonna 2021 kahden hengen veden päälle rakennetuissa bungaloweissa niin paljon aikaa, kuin he vain haluavat ja kykenevät. Paketti maksaa CNN-uutissivuston mukaan 30 000 dollaria, eli noin 25 400 euroa.

Rajattoman bungalowissa yöpymisen lisäksi pakettiin kuuluvat aamupalat ja kyydit lentokentältä, sekä erilaisia bonuksia kuten kylpylälippuja, ruoanlaittokursseja ja sukellusretkiä. Malediivien talous on pitkälti riippuvainen matkailusta, ja saarivaltio avattiinkin uudelleen turisteille melko varhaisessa vaiheessa koronakriisiä. Maassa on toistaiseksi kirjattu 12 059 vahvistettua koronatartuntaa ja 12 koronakuolemaa.