Hauska kuva Tampereelta – ravintola houkutteli Hollywood-tähden asiakkaaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pirkanmaalla on tehty viime viikkoina historiaa, kun esimerkiksi Tampereella ja Lempäälässä on kuvattu Hollywood-elokuvaa maailmantähtien kanssa. Dual-elokuvaa on kuvattu lukuisissa paikoissa ympäri seutukuntaa, ja elokuvan tähdet on bongattu myös Tampereella. Luonnollisesti he ovat olleet toivottuja vieraita alueen ravintoloissa.

Pirkankadulla sijaitseva ravintola Maja/Talo päätti houkutella elokuvan päätähteä, Breaking Bad -hittisarjasta tuttua Aaron Paulia, asiakkaakseen. Ravintola pystytti nimittäin kadulle kyltin, jossa se kysyi ohikulkijoilta olivatko he nähneet kuvassa olevaa miestä. Aaron Paulin kuvan alla luki, että hän syö ravintolassa ilmaiseksi.

Nyt Film Tampereen edustaja on viettänyt iltaa Tampereen keskustassa Aaron Paulin sekä elokuvan muiden tähtien Karen Gillanin ja Beulah Koalen kanssa. Staran tietojen mukaan ryhmä illasti ensin ravintola Kajossa, minkä jälkeen he päättivät suunnata vielä drinkille Maja/Taloon. Samassa yhteydessä Aaron Paul poseerasi ravintolan kyltin kanssa hauskassa kuvassa.

Aaron Paul Tampereella