Silta romahti kesken suoran uutislähetyksen – kuvausryhmä seisoi vain metrien päässä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Television uutistoimittajat joutuvat työssään toisinaan vaarallisiinkin tilanteisiin. Taannoin Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa todistettiin vaarallisen näköistä siltaonnettomuutta suorassa uutislähetyksessä. Uhreilta kuitenkin vältyttiin täpärästi.

Fox 46 -uutiskanavan Amber Roberts oli tekemässä reportaasia tulvista Alexander Countyn Hiddeninet-sillan päällä. Kesken suoran lähetyksen osa sillasta romahti aivan Robertsin vieressä. Reportteri ei voinut kuin huudahtaa kauhusta.

Amber Robertsille ja hänen kuvausryhmälleen tuli ymmärrettävästi kiire pois sillalta. He selvisivät kuitenkin pelottavasta tilanteesta ehjin nahoin. Hurja video lähti arvatenkin leviämään nopealla tahdilla sosiaalisessa mediassa.