Treffineuvoja kiireisille – 10 vinkkiä, joilla päästä deittailuun kiinni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sinkkuna elävät ihmiset ovat voineet kokea deittailun jo aiemmin vaikeana, mutta koronaviruksen aiheuttama eristäytyminen ja turvavälien pitäminen on tehnyt uusien ihmisten tapaamisesta entistäkin haastavampaa. Moni on kuitenkin keksinyt luovia tapoja treffailla muun muassa videopuheluiden välityksellä.

Internetin välityksellä deittaileminen voi olla mutkikasta ja tuntua liian vaivalloiselta, mutta ihmissuhteiden rakentaminen ja riskien ottaminen voi kuitenkin kannattaa. Poosh-sivusto julkaisi 10 hyödyllistä treffailuun liittyvää vinkkiä, jotka voivat auttaa etenkin kiireisiä ihmisiä pääsemään alkuun deittailun aloittamisessa.

1. Tehkää selväksi paras tapa kommunikoidaSopikaa yhdessä otatteko toisiinne yhteyttä keskustelupalstojen, puheluiden vai tekstiviestien avulla.

2. Deittailusovellukset vaativat kärsivällisyyttäVaraa aikaa tutustumiseen ja viestien vaihtamiseen esimerkiksi Tinderissä.

3. Sovita treffit aikatauluusiSovi treffit päiville, jolloin olet muutenkin menossa ja valmiiksi edustuskunnossa.

4. Tee ystäväsi kanssa sopimusSovi ystäväsi kanssa siitä monillako treffeillä käytte kuukauden aikana ja yrittäkää pitää siitä kiinni.

5. Tee uuden henkilön kanssa suunnitelmiaKun tapaat mielenkiintoisen ihmisen, alkakaa suunnitella yhteistä tapaamista.

6. Ole treffikumppanillesi avoinKerro suoraan melko nopeasti millaista suhdetta olet etsimässä.

7. Tavatkaa yhteisen mielenkiinnon parissaMikäli teillä on sama harrastus, tavatkaa sen puitteissa.

8. Ole valikoivaÄlä lähde treffeille mikäli sinusta tuntuu, että henkilö ei ole aikasi arvoinen.

9. Mieti prioriteettisi uusiksiJos todella haluat löytää rakkauden elämääsi, täytyy sen etsimiselle tehdä tilaa kalenterista. Kukaan ei tule etsimään sinua kotisohvaltasi.

10. Kerro tunteistasiKun tapaat kiinnostavan henkilön, kerro hänelle tunteistasi. Näin selvität nopeiten sen onko toinen osapuoli myös tosissaan.