Valtteri Bottas otti silmiähivelevän valokuvan yksityisjettinsä ikkunasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Valtteri Bottas otti taannoin Venäjän osakilpailussa upean voiton, ja pääsi samalla sivaltamaan julkisesti häntä epäilleitä kriitikoita. Räväkkä lausahdus levisi nopeasti urheilumedioissa ympäri maailmaa. Sittemmin suomalaistähden ulostulot ovat olleet hieman rauhallisempia, ja tuorein on todella kaunis.

Valtteri Bottas julkaisi sosiaalisessa mediassa kahden otoksen kuvasarjan, joka on ikuistettu yksityiskoneen ikkunasta käsin. Kuvissa nähdään Monacon ja sen pohjoispuolella olevan vuoriston silmiähivelevät usvaiset maisemat.

Päivityksen perusteella Bottas käyttää matkoillaan InsiJets-lentoyhtiön palveluita. Yhtiö on jo aiemmin julkistanut yhteistyösopimuksen suomalaiskuskin kanssa, sillä Bottas toimii nykyisin yhtiön brändilähettiläänä.