Kylie Jenner rohkeassa poseerauksessa – asuvalintaa verrattiin joulukuuseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joulun lähestyminen näkyy paitsi jouluvalojen ja joulaulujen ilmestymisenä katukuvaan, myös kuuluisuuksien somekäytöksestä. Nyt Kardashianien perheen nuorin tähti, Kylie Jenner, on jakanut jouluista tunnelmaa hehkuvia otoksia.

Kylie Jenner jakoi Instagram-tilillään rohkeita kuvia, joissa hän tarjosi esimakua tulevasta mallistostaan. Tähti vihjasi malliston teemana olevan joulu, ja fanit vertasivatkin tähden kokonaan vihreää asuvalintaa joulukuuseen. Vihreä teema jatkui myös kuvien lavasteissa.

Kardashianien perheen paljastettiin taannoin myös suunnittelevan jo seuraavia juhliaan Kimin 40-vuotissyntymäpäivistä nousseesta kohusta huolimatta. Kardashianit suunnittelevat koronatilanteesta huolimatta järjestävänsä tänäkin vuonna pikkujoulut, joihin todennäköisesti osallistuu iso liuta Hollywoodin kermaa.