Upea show kokemus New Yorkin metrossa – tanssijoiden esitys ihastuttaa videona

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pitkät matkat joukkoliikennevälineissä voivat käydä tylsäksi etenkin niille, jotka käyttävät julkisia säännöllisesti. Suurkaupungeissa esimerkiksi metrossa istuessaan voi kuitenkin olla toisinaan niin onnekas, että pääsee todistamaan taiteilijoiden improvisoimia esityksiä.

Eräs New Yorkissa matkustanut henkilö oli aina unelmoinut siitä, että hän pääsisi joskus itse näkemään metrossa upeita tanssiesityksiä, joita hän oli viraalivideoilta nähnyt. Eräänä päivänä matkustaja oli juuri niin onnekas ja sai todistaa tilannetta, jossa miespuolinen matkustaja alkoi yllättäin tanssimaan. Hänen esimerkkiään seurasi perässä toinenkin esiintyjä.

Tanssija viihdytti taitavalla koreografiallaan muita matkustajia, joista monelle hetki oli kuitenkin niin tavanomainen, että osa päätti keskittyä omaan puhelimeensa. Tilanteen videolle kuvannut osasi silti arvostaa hienoa esitystä ja taltioi sen videolle muidenkin nähtäväksi.