Hervoton Trump-pilakuva leviää verkossa – mukana olevalta toimittajalta julkinen vetoomus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentinvaalit ovat kovaa vauhtia ratkeamassa Joe Bidenin voitoksi, kun jopa presidentti Donald Trump on nyt viimein myöntänyt Bidenin voittaneen. Samassa sekavassa viestissä Trump kuitenkin väitti yhä voittavansa, vaikka asianajotoimisto toisensa perään on kieltäytynyt ajamasta Trumpin asiaa ja Pennsylvanian tuomioistuin on jo ehtinyt hylätä Trumpin vaatimuksia.

Presidentti Trump yrittää siis edelleen väittää voittaneensa, vaikka monet hänen tukijansa ovat jo todenneet tosiseikat. Tästä aiheesta on tehty lukuisia hauskoja nettimeemejä, joista eräässä nähdään toimittaja Jonathan Swan. Hauska kuva leviää verkossa nopeasti, ja luonnollisesti se on päätynyt myös Swanin tietoon. Lukemattomia kertoja.

Nyt toimittaja on julkaissut itsekin Twitterissä tuon saman meemin ja samalla pyytää, ettei sitä enää lähetettäisi hänelle. Ilmeisesti toimittaja on saanut saman kuvan tänään eri somekanavissa jokusen kerran, joten nyt riittää. Kuva tosin on edelleen varsin osuva, ja levinnee verkossa vielä vuosikausien ajan.