Demi Rose biksuissa kuin elävä tiimalasi – kuvat saavat miesten sukat pyörimään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose pääsee malliuransa puitteissa matkustelemaan paljon. Tällä hetkellä yhteistyö Pretty Little Thing -verkkokaupan kanssa on lennättänyt tähden jo Malediiveille luksuslomalle, jonka aikana nainen julkaisi näyttäviä kuvia itsestään. Ilmeisesti Rose on ottanut valtaisan määrän kuvia, sillä niitä riittää somejakoihin yhä edelleen.

Nyt maailmankuulu kurvitar poseraa tyylikkäässä kuvassa vitivalkoisella hiekkarannalla, jossa hänellä on yllään melko niukat bikinit. Demin vartalo muistuttaa kuin elävää tiimalasia.

Demi Rose on kuuluisa näyttävistä kurveistaan, joita nainen ei pelkääkään esitellä. Tuoreessa otoksessa huomion varastaa kuitenkin naisen hellyttävä koira, joka poseeraa hyvin tyytyväisen näköisenä kieli ulkona läähättäen.