Täydellisen naisen tilitys ohjelmasta: ”Jopa häpykarvojen vahaus kuvataan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toimittaja Carole Radziwill tunnetaan parhaiten New Yorkin täydelliset naiset -sarjasta, jota hän tähditti kuuden kauden ajan. Kaksi vuotta sitten Carole Radziwill kuitenkin ilmoitti jättävänsä sarjan sen jälkeen, kun hänellä oli mennyt sukset ristiin silloisen parhaan ystävän Bethenny Frankelin kanssa.

Nyt Carole Radziwill on paljastanut kulissien takaa asioita ohjelman teosta Allure-lehdelle kirjoittamassaan kolumnissa. Hän kertoi miten aluksi naiset vastasivat itse suurimman osan ajasta omista meikeistään ja hiuksistaan. Kaikki kuitenkin muuttui sillä sekunnilla kun naiset liittyivät Instagramiin.

Tähtien laittautumisesta, kauneudenhoidosta ja kosmetiikkakäynneistä tuli iso osa ohjelman tarinaa ja sitä näytettiin jatkuvasti. Ammattilaiset tekivät aina tähtien meikit ja hiukset ja jopa naisten gynekologikäyntejä ja kauneuskirurgisia toimenpiteitä kuvattiin. 57-vuotiaan Radziwillin mukaan mikään ei ollut enää pyhää.

Naiset saivat tuottajilta jopa rahaa erilaisiin toimenpiteisiin, mikäli he antaisivat kameroiden olla niissä läsnä. Carole Radziwill kertoi miten muun muassa hänen häpykarvojensa brasilialainen vahaus kuvattiin paikan päällä kun Radziwill makasi hoitopöydällä jalat kohti taivasta.

https://www.instagram.com/p/B7HfWXjndd6/