Fanit epäilevät Max Ehrichin olevan Demi Lovaton superfani: ”Avaa silmäsi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähdet Demi Lovato ja Selena Gomez ovat tunteneet lapsista saakka ja olleet teini-ikäisistä lähtien ystäviä. Jokin kuitenkin muuttui kun kummankin omat soolourat alkoivat saamaan tuulta purjeisiinsa. Naiset eivät enää ole ystäviä ja Gomezin mukaan he ovat kasvaneet ihmisinä eri suuntiin ilman mitään sen suurempaa draamaa.

Demi Lovato on ollut nyt todella onnellinen kihlattunsa Max Ehrichin kanssa. Ehrich kosi naista kesällä ja pariskunta suunnittelee tällä hetkellä tulevia häitään. Pariskunta on edennyt suhteessaan nopeasti, minkä myös fanit ovat laittaneet merkille. Lovato kuitenkin ihmettelee suuresti sitä minkä vuoksi niin moni tuntuu vaivaavan päätään heidän parisuhteellaan.

Viime päivien aikana Twitterissä on kiertänyt ruutukaappauksia vanhoista Max Ehrichin tekemistä julkaisuista, joissa mies on kehunut Selena Gomezin maasta taivaisiin ja kertonut seuraajilleen haluavansa kosia tähteä jonain päivänä. Demi Lovato väitti People-sivuston mukaan kuvia muokatuiksi, minkä jälkeen miehestä löytyi myös vanhaa videomateriaalia, jossa hän kehuu Gomezia. Fanit tuntuvat olevan sitä mieltä, että Max Ehrich käyttää Lovaton kuuluisuutta omaksi hyödykseen ja on pikemminkin hänen superfaninsa ennemmin kuin tasavertainen kumppani.