Juho-Pekka Salmi katosi Tampereella yli viikko sitten – oletko nähnyt tätä miestä?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt viime viikolla Tampereella kadonneen Juho-Pekka Salmen katoamisilmoitus. Mies on nähty ilmoituksen mukaan viimeksi perjantai-iltana 6. marraskuuta Tampereen Laukontorin, Hämeenpuiston ja Ratinan kulmilla.

Nyt myös poliisi on julkaissut miehestä katoamisilmoituksen, koska hän ei saapunut työpaikalleen maanantaina 9. marraskuuta. Juho-Pekka Salmi on 31-vuotias, noin 180 senttimetriä pitkä ja normaalivartaloinen. Katoamispäivän vaatetuksesta ei ole tietoa, mutta lähipiirin mukaan vaatetus on yleensä tummaa.

Miehellä on vaaleahkot ja lyhyet hiukset sekä punertava parta. Havainnot ja vihjeet pyydetään ilmoittamaan Sisä-Suomen poliisin vihjesähköpostiin: Rikosvihjeet.Pirkanmaa.Sisa-Suomi@poliisi.fi.

Poliisi