Kim Kardashian julkaisi lastenvaatemalliston – nyt äidit ja tyttäret voivat pukeutua samalla tavalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on perustanut SKIMS-nimisen yrityksen, joka myy naisille muotoilevia alusvaatteita. Taannoin mallistoja laajennettiin oloasujen puolelle ja nyt tähti on lisännyt malliston myös lasten koossa.

Kim Kardashian julkaisi hänen Instagram-kanavallaan riemastuttavia mainoskuvia, joissa hän poseeraa lastensa kanssa. Äiti ja tytär North ovat pukeneet ylleen samantyyliset harmaat oloasut, joissa lapsille on pitkä toppi ja naisille rintaliivien kaltainen lyhyt toppi.

Lapsille on tarjolla useammassa eri sävyssä leveälahkeisia oloasuhousuja, toppi, vetoketjullinen huppari, shortsit ja aamutakki. Lasten vaatteiden hinnat liikkuvat 36 dollarista 98 dollariin saakka kun aikuisille naisille tarkoitetut samankaltaiset tuotteet ovat 48-128 dollaria.

https://www.instagram.com/p/CHqMM6CAZCJ/