Kourtney Kardashian poseerasi biksuissa – palasi lomatunnelmiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perhe juhlisti ystävineen hetki sitten perheensä kuuluisimman jäsenen, Kimin 40-vuotissyntymäpäiviä. Merkkipäivää juhlittiin yksityisellä saarella, jonka sijaintia ei ole vieläkään paljastettu ulkopuolisille.

Kardashianit ovat matkan jälkeen julkaisseet paljon näyttäviä lomakuvia, joissa kaunottaret on nähty bikineissä upeita maisemia vasten. Nyt perheen vanhin sisarus, 41-vuotias Kourtney Kardashian, päätti vielä kerran palata takaisin lomatunnelmiin näyttävän kollaasin puitteissa.

Kourtney Kardashian julkaisi lisää kuvia, joissa hänet nähdään limenvihreissä ja punaisissa bikineissä. Kuvissa tähti näyttää nauttivan lämpimästä merivedestä uiskennellen. Nainen kävi myös kajakoimassa ystäviensä kanssa ja rentoutui veneilyn merkeissä.