Varoitus! Tämä muovikauha voi sisältää terveydelle haitallisia yhdisteitä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Fiskars Finland Oy Ab on ilmoittanut vetäneensä myynnistä rajatun erän valmistuttamaansa Fiskars Functional Form -muovikauhaa. Kauhassa on todettu sallittua suurempi määrä terveydelle haitallisia PAA-yhdisteitä, joten sitä ei tule käyttää kosketuksessa ruokaan.

Takaisinveto koskee tuote-erää, jonka eränumero on 200620. Kyseessä oleva erä on valmistettu 20.6.2020, ja se on tunnistettavissa eränumeron perusteella pakkauksen kääntöpuolelta viivakoodin yläpuolelta. Lisätietoja tuotteesta löydät täältä.

Tuotteen kyseistä erää on ollut myynnissä useissa eri myyntipaikoissa ympäri Suomea elokuusta 2020 lähtien. Kuluttajia pyydetään lopettamaan kyseisellä eränumerolla valmistetun tuotteen käytön ja palauttamaan sen myymälään, josta tuote on hankittu hyvitystä vastaan. Tämän vuoden heinäkuussa vedettiin takaisin samasta tuotteesta rajattu erä, joka oli valmistettu joulukuussa 2019.

Tuotteen kuvaus: Fiskars Functional Form™ KauhaTuotekoodi: 1027299Eränumero: 200620EAN -koodi: 6424002009665