Beyonce näyttävällä aerobic-videolla – esitteli kurvejaan 80-luvun tyyliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Beyonce on yksi maailman suosituimmista artisteista, joka on kuitenkin nyt päättänyt toistaiseksi keskittyä enemmän perheeseensä kuin musiikkiin. Naisella on räppäri Jay Z:n kanssa kolme lasta, kahdeksanvuotias tytär Blue Ivy ja kolmevuotiaat kaksoset Rumi ja Sir Carter.

Beyonce ei ole kuitenkaan hidastanut tahtiaan hänen urheiluvaatemerkkinsä suhteen. Nainen on jatkuvasti luonut uusia mallistoja adidas X IVY PARK yhteistyön merkeissä. Nyt tähti esittelee uutuuksia videolla, johon on onnistuttu vangitsemaan 80-luvun henki.

39-vuotias Beyonce julkaisi Instagram-kanavallaan Beyrobics-nimeä kantavan videon, jossa hän esittelee 80-luvun aerobic-videon tyyliin uusia vaatteita. Videolla huomion keskipisteenä on tietenkin nainen itse upeine kurveineen, jotka korostuvat tiukoissa asuissa.