Katie Price kävelee jälleen – ensimmäiset askeleet loukkaantumisen jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen povipommi Katie Price joutui kiipeilyonnettomuuteen kuukausia sitten Turkin lomalla. Naisen molemmat nilkat murtuivat ja hän on joutunut olemaan sen jälkeen pyörätuolissa. Nyt hänen kerrotaan ottaneen ensimmäiset askeleet onnettomuuden jälkeen.

Kolme kertaa viikossa fysioterapiassa käyvä glamourmalli on onnellinen, että pystyy pian käyttämään erilaisia kenkiä ja liikkumaan normaalisti. Hänen nilkoissaan on metallilevyt ruuvien kera, mitkä kuitenkin tuottavat kipua aika ajoin. Pääasia on, että hän on jälleen jaloillaan, nainen kertoo The Sun -lehdelle.

Parantuminen on ollut nopeaa, sillä aluksi lääkärit uhkailivat jopa yli vuoden pituisella toipumisjaksolla ja pyörätuolissa istumisella. Hän oli lähtenyt lemmenlomalle yhdessä poikaystävänsä Carl Woodsin kanssa, kun hän putosi kiipeilyseinältä kohtalokkain seurauksin.