Kinuskikissa pani piparitaikinaa joulupullan sisään – ohjeesta tuli viraalihitti

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Leipomosivusto Kinuskikissa on noussut Suomen suosituimpien blogien joukkoon. Hän neuvoo nyt, kuinka helposti voi valmistaa korvapuustien kaltaisia piparkakkupullia joulupöytään. Pelkkä resepti saa veden kielelle.

– Tähän reseptiin täytettä on muokattu vähentämällä jauhojen määrää noin puoleen normaalista piparitaikinasta. Lopputuloksena on helposti levittyvä tahnamainen koostumus, joka muotoutuu paksuiksi kierteiksi pullataikinan sisälle. Huumaava tuoksu täyttää kodin, kun siihen yhdistyy sekä pulla että piparkakku!, Kinuskikissa kehaisee.

Pullat voi myös raakapakastaa ja paistaa uunissa vasta tarpeen mukaan. Piparkakun tuoksut ja maut kuuluvat joulunaikaan, joten pullia voi valmistaa jo nyt ennakkoon testimielessä. Katso resepti täältä.