Naiset testasivat äitiensä aamurutiineja – hauskat lopputulokset videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naisten aamurutiinit voivat erota hyvin paljon toisistaan. Aamurutiineihin vaikuttavat usein ikä, meikkaaminen, työpaikka ja se onko naisilla lapsia. Nyt videolla nähdään miten kolme naista päättävät kokeilla äitiensä aamurutiinia päivän ajan.

YouTube-videolla Freddie, Devon ja Kristin päättävät haastaa itseään ja kokeilla heidän äitiensä aamurutiineja. Devonille ja Kristinille ensimmäinen haaste syntyy jo varhaisesta heräämisajasta kun äitien herätyskellot soivat jo aamuviideltä. Kristin lähtee heti aamulla kävelylle kuten hänen äitinsäkin ja Devon laskee itselleen kylvyn. Freddie sen sijaan saa nukkua puoli kahdeksaan saakka, koska hänen äitinsä nousee ylös aina niin myöhään kuin mahdollista.

Kristinin äidin aamurutiini on kaikista monivaiheisin. Kävelyn jälkeen Kristinin tulee valmistaa terveellinen aamiainen, käydä suihkussa, kihartaa hiuksensa lämpörullien avulla ja meikata. Tähän kaikkeen kuluu Kristinin äidiltä kolme tuntia ja Kristiniltä itseltää vieläkin kauemmin.

Freddien äidin aamurutiini on melko tehokas. Hän herää, katsoo uutisia, käy suihkussa ja lähtee töihin. Hänen aamurutiininsa ei kuulu lainkaan aamiaista, jonka äiti todennäköisesti nauttii vasta työpaikalla. Devonia sen sijaan huvitti se, että hänen tuli lähteä kotoaan lämpörullat päässään ja pitää niitä aivan viimeisille minuuteille saakka aivan kuin hänen äitinsäkin tekisi.