Cindy Crawford rehkii kuntosalilla – esitteli käsilihaksiaan kameralle

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli Cindy Crawford on yksi niitä harvoja supermalleja, jotka ovat pysyneet työllistettyinä vuodesta toiseen koko pitkän uransa ajan. Kiitos kuuluukin varmasti tähden terveellisille elämäntavoille ja säännölliselle kuntoharjoittelulle.

Cindy Crawford on kertonut aloittavansa päivänsä aina ensimmäisenä kuntosalilta. Tällä kerralla Crawford nappasi itsestään peilin kautta kuvan samalla kun hän teki käsitreeniä vapailla painoilla. 54-vuotias näyttääkin olevansa tällä hetkellä elämänsä kunnossa

Kahden lapsen äiti esitteli kuvassa treenattuja käsivarsiaan ja teki hauistreeniä 5,5 kilon painoilla. Tähti ei ole vieläkään hidastanut työtahtiaan, minkä vuoksi hän varmasti haluaakin pitää itsensä hyvässä kunnossa ympäri vuoden ja aina valmiina uusiin kuvauksiin.