Kardashianien valekoti myyntiin – toimi suositun realitysarjan kuvauspaikkana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen tunnetuimpiin perheisiin kuuluvan perheen elämää seuraava Kardashianit-realitysarja lähenee loppuaan. Nyt myyntiin on asetettu Los Angelesissa sijaitseva luksuskoti, joka on toiminut suositun sarjan kuvauspaikkana.

Lähes kahdeksan miljoonan dollarin hintaan myytävä 728 neliömetrin lukaali sijaitsee Studio Cityn kaupunginosassa. Vaikka kukaan Kardashianien perheen jäsenistä ei todelisuudessa asunut talossa, toimitti se heidän kotinsa ulkosivun virkaa realitysarjassa. Taustalla olivat huolet perheenjäsenten turvallisuudesta.

Huvilatyylistä rakennusta ympäröi New York Post -lehden mukaan suuri piha, ja siihen kuuluvat muun muassa seitemän makuuhuonetta, kahdeksan ja puoli kylpyhuonetta sekä uima- ja poreammeet. Talossa on Kardashianit-realitysarjan lisäksi kuvattu muun muassa True Blood, American Horror Story ja Chelsea Lately -sarjoja.