Muotiasiantuntijat: Tämä on joulun 2020 lahjahitti

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Vuosi 2020 on muistuttanut ihmiskuntaa luontoäidin mahdista. Yhä useampi on ryhtynyt pohtimaan eettisempiä tapoja elää ja olla sekä tietysti viettää juhlapyhiä. Maailman nykytilanne on kestämätön.

Sen sijaan, että tuhlaisi rahaa turhanpäiväiseen krääsään, kannattaa pukinkonttiin valita pitkäikäinen, tarpeellinen ja aidosti käyttöön tuleva lahja. Tänä vuonna se on esimerkiksi laadukas kasvomaski. PureWow’n muotitoimittajat kannustavat nyt ihmisiä hankkimaan tyylikkäitä kasvomaskeja lahjaksi.

Ne voivat olla paikallisen käsityöläisen valmistamia ja samaan lahjapakettiin voi panna kerralla monta tyyliä. Kasvomaskeja voi ommella myös itse, sillä netistä löytyy runsaasti ohjeita. Kaikki varmasti ymmärtää, kuinka tarpeellinen lahja on ja se tulee varmasti myös käyttöön.