Pikkupaikkakunnat loistavat seksilelujen tilastoissa – Pöytyälle eniten tuhmia joulukalentereita

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Korona-aikana kannattaa keskittää energiansa sinne, mistä saa eniten hyvää oloa ja nautintoa elämään. Seksi on ilmaista, terveellistä ja kipinää parisuhteeseen tuottavaa toimintaa. Makuuhuoneen leikkejä voi piristää intiimien apuvälineiden avulla.

Alan verkkokauppa Sinful on nyt listannut, mille paikkakunnille on tilattu eniten intiimivälineitä verrattuna muihin kaupunkeihin. Kymmenen kärki koostuu pienistä paikkakunnista, joten tämän perusteella voisi päätellä maaseudun pitäjien olevan ilmapiiriltään tällä saralla aktiivisempia kuin isompien kaupunkien. Mitäpä sitä muuta pimeällä kuin sitä kauneinta?

– Laadimme listan sen mukaan, kuinka monta eroottista joulukalenteria meiltä on tähän mennessä tilattu kyseisille paikkakunnille. Tänä vuonna joulukalentereita myytiin Suomeen ennätysmäärä. Lista näyttää, millä paikkakunnilla on ostettu eniten joulukalentereita asukasmäärään nähden. Luku suluissa kertoo, kuinka monta joulukalenteria paikkakunnalla on ostettu verrattuna maan keskiarvoon, Sinful kertoo.

Suomen 10 tuhminta joulupaikkakuntaa:

1. Pöytyä (3,1)2. Vimpeli (2,4)3. Nakkila (2,4)4. Rusko (2,3)5. Lempäälä (2,3)6. Aura (2,2)7. Kittilä (2,1)8. Ii (2,0)9. Nousiainen (2,0)10. Eura (1,9)