Nainen väitti poliisille nimekseen Pepustani Pääsi Pieru – otettiin kiinni

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Päivän huvittavin poliisiuutinen tulee jälleen kerran Floridasta, jossa poliisi on pidättänyt uppiniskaisen Melinda Lynn Guerreron. Nainen ei suostunut poistumaan Mobilin huoltoasemalta St. Petersburgissa. Lisäksi hän yritti salata henkilöllisyytensä poliiseilta.

Huumeita ja alkoholia nauttinut 33-vuotias Guerrero oli väittänyt poliisille, että hänen nimensä oli: ”My butt just farted”, eli suomennettuna: ”Pepustani pääsi pieru”. Poliisit veivät naisen putkaan selviämään ottivat hänestä sormenjäljet.

Naisen henkilöllisyys selvisi sormenjälkien perusteella ja lisäksi hänen oma sukunimensä oli tatuoituna niskassa. Hän pääsi kotiin pökkyrästä selvittyään. Naista epäillään kotirauhan rikkomisesta ja väärän henkilöllisyyden antamisesta, The Smoking Gun uutisoi.