Pitihän se arvata! Jessica Alvesin nenä operoitiin Turkissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Turkin Kappadokiassa matkaillut seurapiirijulkkis Jessica Alves lentää yleensä ympäri maailmaa plastiikkakirurgisten toimenpiteiden vuoksi. Hänen nenässään on ollut vuosien ajan ongelmia, sillä naisen keho ryhtyi hylkimään nenässä käytettyä rustoa ja aiheutti vakavan infektiokierteen.

Sittemmin Jessica Alves turvautui lääkäriin, joka paranteli nenää naisen omalla korvasta otetulla rustolla. Lisäksi hänen leukaansa on ilmestynyt reikä pieleen menneen täyteainehoidon vuoksi. Nyt nainen on hoitanut molemmat operaatiot kuntoon Turkin vierailun aikana. Nenää paranneltiin ja leukaan ruiskutettiin naisen vatsasta otettua rasvaa.

Leikkaukset suoritti tohtori Ali Gürlek Estetik-Plastik Cerrahi -klinikalta. Jessica on kertonut operaatioista Instagramin tarinoissa. Toivottavasti naisen nenä on nyt korjattu lopullisesti. Harva edes tietää monesko leikkaus oli kyseessä.