Muistatko X Factorin Honey G:n? Laihdutti yli 10 kiloa ja osallistui triathloniin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Britannian X Factorissa suomalaista Saara Aaltoa vastaan taistellut räppäri Honey G on viettänyt koronakaranteeniajan kuntoillen. Nainen on laihduttanut yhteensä 13 kiloa ja osallistunut triathlon-tapahtumaan. Hänen piti uida kilpailussa 750 metriä, pyöräillä 20 kilometriä ja juosta viisi kilometriä.

Oikealta nimeltään oleva Anna Georgette Gilford on pitänyt hiljaiseloa julkisuudesta. Nainen yritti luoda uraa räppärinä Honey G -taiteilijanimen takaa, mutta yritys epäonnistui. Hän on kuitenkin julkaissut tänä vuonna uuden singlen nimeltään Waiting for Your Love.

Se missä Honey G on onnistunut, on uusi ulkonäkö ja paremman kunnon saavuttaminen. Hän on kuntoillut ahkerasti koko korona-ajan ja osallistunut virtuaalisille spinningtunneille, harrastanut uintia ja juoksua sekä ottanut hathajoogatunteja. Daily Mailin mukaan nainen on harrastanut koronan aikana enemmän liikuntaa kuin koko elämänsä aikana.