Jasmin Voutilainen erosi poikaystävästään – tunteikas kuvapäivitys someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salatut elämät -hittisarjasta ja siihen pohjautuvasta elokuvasta Aino Kaukovaaran roolissaan tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Jasmin Voutilainen on nähty myös esimerkiksi Martina ja hengenpelastajat -realitysarjassa. Nyt Jasmin on noussut otsikoihin pitkän ihmissuhteensa päättymisen vuoksi. Hän itse kommentoi asiaa somessa.

Voimaannuttavassa päivityksessään Jasmin toteaa viime viikkojen olleen tunteikkaita, kun hän on itkenyt surusta, pelosta, helpotuksesta ja epätietoisuudesta. Nyt elämässä on kuitenkin auennut uusi sivu ja Voutilainen kiittää saamistaan positiivisista viesteistä.

– Nyt sattuu, mutta tiedän, että aurinko paistaa vielä. 21.11. päätimme lähteä kumppanini kanssa eri teille. Eroomme ei liity mitään sen suurempaa draamaa ja päätös oli yksimielinen. Toivoisin kovasti ymmärrystä ja hienotunteisuutta asian suhteen. Kiitos jo nyt teidän monista tsemppiviesteistä. Erot on aina vaikeita, ei kai sille mitään voi. Silti haluan toivottaa hyvää alkavaa viikkoa kaikillle, ja tsemppiä teille, jotka ootte samassa tilanteessa, Jasmin kirjoittaa.

Taannoin Voutilainen julkaisi sosiaaliessa mediassa kuvan, jossa hän poseerasi mustissa bikineissä. Samalla hän kommentoi yleisiä kysymyksiä, joissa tiedustellaan syytä hänen hoikkuuteensa. Voutilainen kertoi sen olleen hänelle jopa häpeän aihe. Jasminin mukaan ongelmana on se, että hoikkuus on muille ongelma.

– Rehellisesti, mun mielessä käy edelleen näin 24-vuotiaana usein ajatuksia, kuten ”pitäisi olla isompi” ”pitäisi treenata jotta mulla olis paksummat jalat”. Eikä siksi, ettäkö mä haluaisin. Vaan koska kaikki muut haluavat ja kokevat mun hoikkuuden ongelmaksi, Jasmin Voutilainen kirjoitti tuolloin.

Näyttelijä Jasmin Voutilainen on urallaan tähdittänyt Salatut elämät -sarjan lisäksi myös sarjaan perustuvaa Nightmare 2 -elokuvaa sekä Satula-televisiosarjaa. Salkkareissa hän esittää Aino Kaukovaaran roolia. Lisäksi Voutilainen on nähty televisiosarjoissa Helsingin herra ja Kiiltokuvia. Taannoin Jasmin Voutilainen kertoi sosiaalisessa mediassa avoimesti silikonirinnoistaan ja siitä kuinka teini-ikäisenä otetut huulitäytteet aiheuttivat huuliin kudosvaurioita.