MasterChef Junior -kilpailija Ben Watkins on kuollut – harvinainen syöpä vei 1,5 vuodessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsille tarkoitetun MasterChef Junior -kilpailun amerikkalainen osallistuja Ben Watkins on kuollut 14-vuotiaana. Hänellä todettiin 1,5 vuotta sitten harvinainen syöpä. Hän menehtyi Chicagon lastensairaalassa maanantaina.

Pojan kuoleman vahvisti perheen asianajaja Trent A. McCain Fox Newsille. Ohjelman isäntä Gordon Ramsay on myös vahvistanut ikävän uutisen ja pahoitellut pojan menehtymistä liian aikaisin. Ben Watkins oli orpo, mutta hänen sukulaisensa pitivät pojasta huolta.

Pojan vanhemmat menehtyivät perhesurman seurauksena vain muutama kuukausi ennen MasterChef Junior -kilpailun kuvauksia vuonna 2017. Ben Watkinsin sairastama syöpä oli todella harvinainen, eikä sitä ole todettu kuin kuudella ihmisellä maailmassa.