Äiti piilotti viikon ajan vihanneksia lastensa ruokiin – jakoi parhaat vinkit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten vanhempana Hannah on tottunut tekemään helppoja ja nopeita arkiruokia perheelleen päivittäin. Koska hän on aina vastuussa ruoanlaitosta, ruokalistalla kiertävät samat ateriat. Nyt Hannah päätti tehdä kokeilun, jonka tarkoituksena oli saada lapset syömään enemmän vihanneksia.

Hannah päätti viikon ajan piilottaa kahden vanhemman lapsensa Wyattin ja Jacksonin aterioihin kasviksia ja vihanneksia niin, että lapset eivät huomaisi. Erityisesti Wyattista on tullut hyvin valikoiva sen suhteen mitä hän suostuu syömään, minkä vuoksi kasvisten lisääminen pojan lautaselle on muodostunut viime aikoina haasteelliseksi.

Aamuisin Hannah onnistuu lisäämään smoothien joukkoon kukkakaalia ja pinaattia niin, että lapset eivät huomaa sitä. Spiruliinasta mustaksi värjäytynyt juoma sai nimekseen noitien taikaliemen, mikä sai lapset innostumaan terveellisestä välipalasta. Seuraavana aamuna Hannah onnistui piilottamaan lasten inhoamia punajuuria pannukakkutaikinan sekaan.

Eräänä iltana Hannah loihti illallisen, jossa kurpitsasuikaleet ajoivat spagetin asian tomaattikastikkeen kera. Koko perhe rakasti ruokaa, minkä ansiosta reseptiä tullaan kokeilemaan myöhemminkin. Makeisiin jälkiruokamuffineihin perheenäiti onnistui lisäämään raastettua bataattia.