Poliisi varoittaa katukaupasta – varkaat veivät huumaavia lääkkeitä keskussairaalasta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta kerrotaan, että Lappeenrannassa sijaitsevaan Etelä-Karjalan keskussairaalaan murtauduttiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 23. marraskuuta. Murto tapahtui keskussairaalan mielenterveyspäivystyksen tiloihin noin kello 02:30-03:30 välisenä aikana.

Kyseisistä tiloista anastettiin huomattava määrä huumaavaksi luokiteltavia lääkkeitä. Poliisi varoittaa ja muistuttaa, että mitään lääkkeitä ei saa ostaa katukaupasta. Lääkkeitä, joihin ei ole lääkärin määräämää reseptiä, ei saa nauttia. Väärin käytettynä lääkkeet voivat olla hengenvaarallisia.

– Pyydämme Etelä-Karjalan keskussairaalaan alueella tekoaikaan liikkuneita, tai muuten asiasta jotakin tietäviä ilmoittamaan havainnostaan puhelimitse numeroon 0295 437 097. Tutkimme asiaa törkeänä varkautena ja törkeänä huumausainerikoksena.