Beckhamit sairastivat koronan viime keväänä – saivat tartunnan poskisuudelmista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Megajulkkispari Victoria ja David Beckham ovat sairastaneet koronaviruksen kaikessa hiljaisuudessa jo keväällä. Pariskunta oli matkustanut Yhdysvaltoihi, juhliin ja työtehtäviin. Sen jälkeen he lensivät takaisin Yhdistyneeseen kuningaskuntaan.

Beckhamit viettivät poikansa hulppeat 21-vuotisjuhlat Britanniassa heidän Cotswoldsin kartanossaan. Sen jälkeen pariskunta lensi vielä kertaalleen Yhdysvaltoihin työtehtävien merkeissä ja pian sen jälkeen David ja Victoria Beckhamilla sekä heidän työväellään alkoivat rajut flunssan oireet. Pariskunta pelkäsi toimineensa viruslinkoina juhlissa ja tapahtumissa käydessään, Page Six uutisoi.

Koronatartunnan uskotaan tapahtuneen jo 1. maaliskuuta, kun Beckhamit vierailivat Los Angelesissa. Pari on sittemmin ollut äärimmäisen varovainen sosiaalisten kontaktien kanssa ja he ovat keskittyneet koko kesän kartanonsa kunnostamiseen. He ovat myös yrittäneet auttaa terveydenhoidon ammattilaisia ja lahjoittaneet varallisuutta pienituloisten auttamiseen pandemian aikana.