Kardashian esitteli trendivisiirin – povi varasti kuvassa huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien perhe juhlisti ystävineen hetki sitten perheensä kuuluisimman jäsenen, Kimin 40-vuotissyntymäpäiviä. Merkkipäivää juhlittiin yksityisellä saarella, jonka sijaintia ei paljastettu ulkopuolisille. Kuvia juhlista julkaisi somessa erityisesti perheen vanhin sisarus, 41-vuotias Kourtney Kardashian.

Nyt Kourtney on esitellyt uutta trendikästä visiiriään, joka on varustettu jonkinlaisilla LED-valoilla. Vaikka visiiri onkin poikkeuksellisen näköinen, kuvassa huomion varastaa siitä huolimatta julkkiskaunottaren povi. Se lienee kuvassa herättämässä katsojien huomiota.

Kourtney Kardashian julkaisi siskonsa ökysynttäreistä valokuvia, joissa hänet nähdään limenvihreissä ja punaisissa bikineissä. Kuvissa tähti näyttää nauttivan lämpimästä merivedestä uiskennellen. Nainen kävi samalla reissulla myös kajakoimassa ystäviensä kanssa ja rentoutui veneilyn merkeissä.