Nainen myi poikansa vanhan pelikonsolin – vibraattori vahingossa mukana

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poikansa vanhan pelikonsolin myynyt brittiläinen nainen on tullut vahingossa antaneeksi kaupan päälle jotain muutakin. Segan pelikoneen lisäksi pakettiin oli nimittäin jollain tavalla päätynyt Rampan Rabbit-vibraattori.

West Yorkshiressä asuva Sara Foggo myi The Scottish Sun -lehden mukaan Sega Mega Drive -konsolin ystävälleen James Bishopille 25 punnalla. Mies kiitti häntä konsolista seuraavana päivänä, mutta paljasti mukana tulleen sukkaan kääritty hyppivä jänis. Sara ihmetteli asiaa, kunnes James paljasti lähettämässään kuvassa tarkoittaneensa jäniksellä Rampant Rabbit -vibraattoria.

Pelikonsolin laatikon painoa hieman ihmetellyt Sara kertoo olevansa onnekas, että se päätyi esimerkiksi lapsen sijaan hänen aikuiselle ystävälleen. Hän huomauttaa vibraattorin olevan arvokkaampi kuin kilpailussa voittamansa 45 punnan arvoinen Sega Megadrive. Kaiken kukkuraksi Saran äiti oli myöhemmin ilmoittanut, että sukkaan kääritty vibraattori oli itseasiassa kuulunut hänelle.