Tyttö lähetti opettajalle videotervehdyksen – isä tanssi taustalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheenäiti Jennifer Jones oli saanut päivän piristyksen tarkistaessaan tyttärensä koulusovelluksesta viime aikaiset videot ja viestit. Äiti tiesi, että tytär Delaney lähettää sovelluksen kautta opettajilleen toisinaan videotervehdyksiä, joissa hän toivottaa heille hyvää päivää tai vain juttelee opettajilleen. Nyt videon taustalla näkyi kuitenkin isän tanssiminen.

Tyttären isä Isaac oli huomannut, että tyttö oli alkanut kuvaamaan videota. Isä oli luullut, että tyttö kuvaa jotain täysin omaksi ilokseen niin kuin hän usein tekee eikä tiennyt, että video päätyisi kouluun opettajien nähtäville. Niinpä isä oli päättänyt tanssia videon taustalla ja ottaa lopulta myös muut perheen lapset tanssiin mukaan.

Perheenäiti oli lähetettyjä videoita katsellessaan huomannut, että aviomies on alkanut tanssimaan videon taustalla. Nainen sai kunnon naurut näkemästään niin kuin varmasti opettajatkin ovat saaneet. Perhe julkaisi videon Facebookissa esitellessään sitä miten heidän etäopiskelunsa tällä hetkellä sujuu.