Bill Murrayn veli kuoli – toimi suosikkikomedian inspiraationa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rakastetun näyttelijä-koomikko Bill Murrayn vanhempi veli Ed on kuollut. Miehen poismeno paljastettiin golf-vaatteita ja -välineitä vaömistavan William Murray Golf -yhtiön Instagram-tilillä. Ed Murray tunnettiin innokkaana golf-pelaajana, ja hän päätyi lajin piiriin jo 10-vuotiaana mailapoikana.

– Joudumme raskain sydämin ilmoittamaan legenda Ed Murrayn poismenosta. Ed nimettiin perheen patriarkan mukaan, ja hän esitteli mahtavan golf-urheilulajin perheelleen, tiedotteessa luki.

Ed Murray toimi veljensä inspiraationa hänen näytellessä vuoden 1980 suosikkikomediassa Caddyshack, eli Latvasta laho. Bill Murrayn näyttelemä golfkentänhoitaja Carl Spackler nimittäin perustui Ediin. Vaikka Ed Murraylla oli elokuvassa pieni rooli, ei pörssivälittäjänä työskennellyt mies tunnetumpien veljiensä tavoin luonut uraa Hollywoodissa.