Naantalin Kylpylä valittiin Suomen parhaaksi hotelliksi – toista kertaa peräkkäin

Matkailu · Terhi Piiroinen

Matkailualan palkintogaala World Travel Awards on palkinnut Naantalin Kylpylän Suomen parhaaksi hotelliksi toista kertaa peräkkäin. Naantalin Kylpylä voitti myös parhaan sviitin palkinnon kaksikerroksisella ja saunallisella huoneistollaan.

Naantalin Kylpylässä on saunallisia teemasviittejä neljässä eri tunnelmassa. Naantalin Kylpylän toimitusjohtaja Riikka Arola iloitsee erityisesti siitä, että kisa ratkaistaan yleisöäänin. Lopputuloksesta päättävät nimittäin yksittäiset matkailijat yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Kansainvälinen World Travel Awards -gaala järjestettiin 27. kerran 2. marraskuuta.

Tässä ”matkailualan Oscareiksi” kutsutussa palkintogaalassa Naantalin Kylpylä voitti sekä kategorian Finland’s Leading Hotel 2020 että Finland’s Leading Hotel Suite 2020. Muita samoihin kilpasarjoihin nominoituja hotelleja olivat muun muassa Hotel Kämp, Klaus K, Hilton Helsinki Strand, Radisson Blue Seaside Hotel ja SnowVillage.