Sofia Richie nauttii lomastaan täysin rinnoin: ”Muistoja luomassa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lionel Richien tyttärenä julkisuuteen noussut Sofia Richie on tehnyt menestyksekästä mallin uraa. Nainen on ollut paljon uutisotsikoissa myös seurusteltuaan 37-vuotiaan Scott Disickin kanssa. 22-vuotias kaunotar on tarvinnut omaa aikaa toipuakseen sydänsuruistaan, mikä saattaakin olla syy siihen, että hän on lähtenyt upealle rantalomalle ystävänsä kanssa.

Sofia Richie on tällä hetkellä lomailemassa ystävättärensä kanssa Bahamalla sijaitsevalla paratiisisaarella, joka on tunnettu uivista sioistaan. Tähti onkin jo päässyt uimaan sikojen kanssa ja nähnyt myös useita haita uiskentelemassa rantavedessä. Nainen nauttii lomastaan täysin rinnoin ja on myös muistanut esitellä upeita maisemia seuraajilleen kuvien muodossa.

Sofia Richie julkaisi lisää bikinikuvia, joissa nainen nähdään upeissa sinisissä narubikineissä. Julkaisemallaan videolla Richie kävelee ystävänsä kanssa käsikädessä aaltoihin rantamekko yllään. ”Muistoja luomassa”, tähti itse kommentoi videotaan, jossa nähdään miten ystävykset viettävät aikaa rannalla auringonlaskun aikaan.