Urbaanit löytöretkeilijät tunkeutuivat hylättyyn hotelliin – kohtasivat odottamattoman näyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Urbaanit löytöretkelijät seikkailevat muinaisten raunioiden sijaan hieman uudemmissa hylätyissä, usein kaupungeista tai niiden läheisyydessä sijaitsevissa paikoissa. Yksi tunnetuimmista urbaaneista löytöretkeilijöistä on Shiey-nimellä julkisuudessa esiintyvä nuori mies.

Shiey tutki taannoin jossain päin Eurooppaa sijaitsevaa hylättyä hotellia. Siihen kuuluvat rakennukset osoittautuivat seikkailijoille todelliseksi kultakaivokseksi. Rakennukseen päästään tutustumaan Shieyn Youtubessa julkaisemalla videolla.

Vaikka hotelli oli hylätty oletettavasti jo joitain vuosia sitten, eivät rakennuksen sisätilat näyttäneet kaikkialta siltä. Useimmat huonekalut olivat edelleen paikoillaan ja ehjiä. Osaan sen sähkölaitteista tuli jopa edelleen virta.