Jennifer Lopezin alastonkuva suututtaa: ”Luo epärealistisia odotuksia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinotähti Jennifer Lopez julkaisi juuri uuden In The Morning -kappaleen, jonka kansikuva on todella seksikäs. Kuvassa Lopez poseeraa ilman vaatteita ja esittelee treenattua vartaloaan kameralle. Nyt ruotsalaisjuontaja Ulrika Jonsson on kertonut mielipiteensä tähden uusista kuvista.

Ulrika Jonssonin mielestä 51-vuotias Jennifer Lopez kasaa liikaa paineita yli 50-vuotiaille naisille. Jonsson kertoi kokevansa omasta vartalostaan epävarmuutta katsottuaan esimerkiksi Jennifer Lopezin ja Jennifer Anistonin upeita kuvia, joissa he poseeraavat treenattujen vartaloidensa kanssa.

Ulrika Jonssonin mielestä juuri tälläinen sisältö sosiaalisessa mediassa tekee siitä myrkyllisen paikan. ”16 ja 20 -vuotiaiden tyttärien äitinä olen huolissani siitä mitä tälläiset kuvat tekevät nuorten naisten itsetunnolle”, 53-vuotias Jonsson kommentoi Daily Mail -sivuston mukaan.

Ulrika Jonssonin prioriteetit ovat muualla kuin oman vartalon treenaamisessa tai sen ulkonäöstä murehtimisessa. ”En voi silti olla miettimättä, että mikä minun selitykseni on sille, että en näytä noin hyvältä”, Jonsson kertoi pohtineensa Anistonin ja Lopezin kuvia katsottuaan.

https://www.instagram.com/p/B8cPQLjBdYY/

https://www.instagram.com/p/CFoTNkRnIIy/

https://www.instagram.com/p/B_aqhu-HDzn/