Koronavuosi on ollut rankka – Ylitornion näyttää esimerkkiä henkilöstön palkitsemisesta

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Koronavirukseen sopeutuminen on vaatinut paljon työssäkäyviltä ihmisiltä. Perheelliset ovat joutuneet junailemaan arkeaan tavallista enemmän ja erilaisiin muutoksiin sopeutuminen on vaatinut joustavuutta sekä työntekijöiltä että työnantajilta. Rutiinien äkillinen muuttaminen voi olla todella uuvuttavaa ja kuluttavaa.

Yle uutisoi, että Ylitornion kunnassa on päätetty muistaa koko henkilöstöä ylimääräisellä sadan euron arvoisella hyvinvointisetelillä. Kunnan johtoryhmän mukaan esimiehet ja työntekijät ovat regoineet muutoksiin nopeasti. Palvelut on saatu järjestettyä poikkeusoloissakin kaikkien joustettua.

Hyvinvointiseteli on tarkoitettu kunnan työntekijöiden hyvinvoinnin tukemiseen. Sen kerrotaan olevan voimassa koko ensi vuoden ajan. Työntekijät saavat käyttää setelin vapaa-ajallaan itselleen sopivalla tavalla.