Kylie Minogue paljasti: Näin naapurintytöstä leivottiin seksikäs poptähti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Kylie Minoguen tyyli on kehittynyt ja muuttunut paljon hänen uransa varrella. Aluksi 80-luvulla Kylie Minogue oli pirteä naapurin tyttö ja hänen artistikuvansa oli hyvin kiltti. Kaikki muuttui kuitenkin kertaheitolla kun tähdestä alettiin muovaamaan 90-luvulla seksikästä poptähteä.

Nyt Kylie Minogue muistelee Vogue-lehden julkaisemalla tuoreella videolla uransa eri vaiheita ja ikonisia tyylejä ja asuja, joita hänen yllään on vuosien varrella nähty. Yllättäin tähden esiintymisasut sekä keikoilla että musiikkivideoilla alkoivat näyttämään enemmän alusvaatteilta kuin kokonaisilta asuilta.

52-vuotias Kylie Minogue muisteli erityisesti Spinning Around -musiikkivideolla nähtyjä kultaisia pikkushortseja, jotka hänen ystävänsä oli löytänyt hänelle hyväntekeväisyystorilta pilkkahintaan. Lopulta shortseista tuli musiikkivideon myötä todella maineikkaat ja nykyään ne löytyvätkin museosta luodinkestävän lasikehyksen takaa.