Tytär kokeili spiritismiä ystävänsä kanssa – äiti säikäytti perin pohjin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Spiritismissä käytetyn Ouija-laudan avulla väitetään olevan mahdollista saada yhteys henkimaailmaan. Osallistujat pitelevät sormiaan Ouijan mukana tulevalla osoittimella, jonka olisi tarkoitus liikkua henkien ohjailemana laudalla oleville kirjaimille.

TikTok-käyttäjä Renee Shavonnen tytär oli kokeillut Ouija-lautaa ystävänsä kanssa halloweenina. Äiti päätti tarjota tyttärelle ja hänen ystävälleen kunnon säikäytyksen. Hän teki pirullisen käytännön pilan ja esitteli sitä TikTok-videollaan.

Tyttären pitäessä Ouija-istuntoa yläkerrassa Renee meni kodin sähkökaapille ja alkoi painelemaan kytkimiä edestakaisin. Tarkoituksena oli mitä ilmeisimmin saada tyttären huoneen valot sammumaan ja syttymään kuin itsestään, muuttaen Ouija-leikin kertaheitolla odotettua karmivammaksi.

@reneedoucette83

#sleepover #friends #daughter #ouija #scary #haunted #lmfao #halloween

♬ original sound – reneeshavonne